LPG istasyonunda yangın

AFYON (İHA)- Afyon'da bir LPG istasyonunun bodrum katındaki ağaç deposunda çıkan yangın endişeye neden oldu. Aynı saatlerde kullanılmayan bir evde meydana gelen yangında ise itfaiye ekipleri duman nedeniyle zor anlar yaşadı.

Edinilen bilgiye göre, Afyon-Ankara Karayolu'nun 5. kilometresindeki Totalgaz LPG istasyonunun bodrum katında bulunan ve içerisinde ağaçların olduğu depoda, saat 23.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına ilk müdahaleyi istasyon çalışanları yaparken, kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını fazla büyümeden söndürdü. Yeraltında bulunan gaz tanklarına 10 metre uzaklıktaki yangının kısa sürede söndürülmesi olası bir faciayı önledi.

Reklam
Reklam

Bu arada, aynı saatlerde Sahipata Mahallesi 124 Sokak'ta bulunan ve kullanılmadığı öğrenilen bir evde çıkan yangında ise itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı. Sabriye Kılıç'a ait olan evin bir odasında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye elemanları, içerideki yoğun duman nedeniyle sık sık dışarıya çıkmak zorunda kaldı. Yangın söndürme çalışmalarını mahalle halkı da meraklı gözlerle izledi. Yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.