Lübnan'da Türk Pilotların Kaçırılması

KAYSERİ (AA) - Lübnan'da kaçırılan Türk pilotlardan Murat Akpınar'ın kardeşi avukat İrfan Akpınar, "Devletimize güveniyoruz. İnşallah hayırlı neticeyi alacağız" dedi.

Lübnan'da kaçırılan Türk pilotlardan Murat Akpınar'ın kardeşi avukat İrfan Akpınar, "Devletimize güveniyoruz. İnşallah hayırlı neticeyi alacağız" dedi. AA muhabirinin telefonla görüştüğü Akpınar, THY’nin İstanbul-Beyrut seferini yapan uçuş ekibinden ağabeyi pilot Murat Akpınar ile yardımcı pilot Murat Ağca'nın dün Lübnan'ın Başkenti Beyrut'ta silahlı kişilerce kaçırıldığını hatırlattı. Olayı büyük bir üzüntüyle öğrendiklerini dile getiren Akpınar, Ramazan Bayramı dolayısıyla Kayseri'de bulunan annesine destek olmak için İzmir'den Kayseri'ye geldiğini belirtti. Annesinin ve ailenin diğer üyelerinin çok üzgün olduğunu, ağabeyinin bir an önce kurtarılmasını beklediklerini vurgulayan Akpınar, şöyle devam etti: "Bir an önce iyi haber almak istiyoruz. Sabah saatlerinde Beyrut Büyükelçisi İnan Özyıldız aradı. Gereken çalışmaların yapıldığını söyledi ve bizleri bilgilendirdi. En kısa sürede netice alınması için uğraşıldığını ifade etti. Devletimize güveniyoruz. İnşallah hayırlı neticeyi alacağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz