Lübnanlı Sanatçı Haifa Wehbe, Ankaralılarla Buluştu

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Büyük Ankara Festivali’nde pop müzik sanatçısı Gökhan Tepe...

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Büyük Ankara Festivali’nde pop müzik sanatçısı Gökhan Tepe ile dünyaca ünlü Lübnanlı sanatçı Haifa Wehbe sahne aldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, iki ünlü sanatçının verdiği konseri Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, çok sayıda davetli ve konser alanını dolduran on binlerce vatandaş ile birlikte izledi. Konserlerin ardından çocukları sevindiren Başkan Gökçek, festival alanındaki çocuklara binlerce top dağıttı.

Reklam
Reklam

Atatürk Kültür Merkezi’nde aynı sahneyi paylaşarak arka arkaya iki ünlü sanatçının verdiği konseri büyük coşku ile izleyen Başkentliler, bir festival akşamında daha unutulmaz bir gece yaşadılar. Konser alanını hınca hınç dolduran Ankaralılar, ilk önce ünlü sanatçı Gökhan Tepe ile buluştu. Sanatçı konserini kendi şarkılarının yanı sıra dillerden düşmeyen başka sanatçıların şarkılarını da seslendirerek sürdürdü.

Gökhan Tepe’nin ardından sahneyi alan dünyaca ünlü sanatçı Haifa Wehbe alkışların ve coşkunun bir an bile eksik olmadığı muhteşem bir kalabalığa karşı şarkılarını seslendirdi. Wehbe, Türkçe olarak 'Merhaba Ankara. Teşekkürler Ankara' diyerek sevenlerine seslendi. Wehbe şarkılarını geceyi aydınlatan havai fişek yağmuru altında sonlandırdı.

Festivalin yedinci gecesinde de Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunan on binlerce Başkentlinin mutluluğunu paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılandı. Masal kahramanlarından oluşan, rengarenk görüntüleriyle büyük ilgi çeken 32 araçlık 'Festival Korteji' eşliğinde binlerce top dağıtan Başkan Gökçek, alandaki çocukları bir kez daha sevindirmeyi ihmal etmedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: