Lucescu'dan dönüş sinyali

Ukrayna'nın Shaktar Donetsk takımını çalıştıran, bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'ın başında birçok başarıya imza atan Rumen teknik direktör Mircea Lucescu, açıklamalarda bulundu.

Milli futbolcu Tolga Seyhan'ın da forma giydiği Shaktar Donetsk takımını çalıştıran Mircea Lucescu, Ukrayna'da mutlu olduğunu ve Shaktar Donetsk ile sözleşmesinin devam ettiğini belirterek, "Takımım şu anda başarılı bir grafik çiziyor. Benim de kontratım devam ediyor. Ukrayna'da mutluyum ve şimdilik ayrılmayı düşünmüyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Beşiktaş ve Galatasaray'da çok güzel anıları olduğunu, ulusal ve uluslararası alanda birçok başarı kazandıklarını belirten Lucescu, "İleride bir gün Türkiye'ye dönmeyi isterim. Belki şu anda düşünmüyorum, ama gelecekte neden olmasın ki ? Galatasaray ve Beşiktaş'ı hala çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Milli futbolcu Tolga Seyhan'a övgüler yağdıran Rumen teknik adam, "Tolga'nın Ukrayna'ya gelmesini ben istedim. Şu anda burada çok başarılı. Bence, Tolga çok iyi bir futbolcu, çok iyi bir profesyonel. En önemlisi de çok iyi bir insan" diye konuştu.

Turkcell Süper Ligi'ni ve Türk takımlarının şu anki durumlarını da değerlendiren Lucescu, "Fenerbahçe ligde çok iyi gidiyor. Galatasaray da fena değil, ancak Beşiktaş'ın ligdeki durumu iyi değil. Birçok problemleri var. Trabzonspor'da da sorunlar devam ediyor. Tabii bu durum lig için pek iyi değil" dedi.

Lucescu, kimsenin yakın zamanda Fenerbahçe veya Galatasaray'dan bir Avrupa Şampiyonluğu beklememesi gerektiğini belirterek, "Çünkü çok zor bir olay. Ama bence Galatasaray kendini toparlarsa ileride Şampiyonlar Ligi Kupası'nı alabilir. Neden olmasın ki?" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam