Luciano'dan taraftara sağduyu çağrısı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunma oyuncusu Fabio Luciano, Galatasaray'a ödünç verdikleri liderliği geri alacaklarını belirterek, sarı-laciverltli taraftarları da kendileri hakkında yapılan olumsuz eleştirilere inanmamaları konusunda uyardı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesine Kayserisyor mağlubiyetiyle ilgili açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu, hiç kimsenin Fenerbahçe'nin şampiyon olamayacağı şeklinde bir düşünceye kapılmaması gerektiğini belirterek, "Liderliği Galatasaray'a ödünç verdik. Geri alacağız. Bundan sonraki maçlarda da belki puan kaybedeceğiz. Belki kötü oynadığımız yazılıp çizilecek. Ama sonunda yine biz şampiyon olacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Bu yıl şampiyonluk yarışının çok zor geçeceğini kaydeden Brezilyalı futbolcu, "Bu sezonun diğerlerinden çok farklı olacağını zaten hepimiz biliyorduk. Sezon başı yapılan toplantılarda konuşulanların yüzde 90'ı gerçekleşiyor. Rakiplerimiz bizi hareket ettirmemek için gerekli herşeyi yapıyorlar. Ama bizim de yapabileceğimiz şeyler var ve bunları yapmanın da bir zamanı var. Zaman zaman haksız eleştirilerle karşılaşsak da takımdaki diğer Brezilyalı arkadaşlarım ve tüm oyuncular herşeyin farkında. Galatasaray maçı ile sahada farklı bir Fenerbahçe olacak. Biraz sabırlı olabilirsek, eleştirilerden taraftarımız etkilenmezse sonunda sevinen yine onlar olacaktır" ifadelerini kullandı.

Takım olarak son dönemlerde gösterilen performansın kamuoyunda ve Fenerbahçe taraftarı içinde beklentileri değişikliğe sürüklemek için farklı seslerin çıktığını da dile getiren Fabio Luciano, "Her takım iniş ve çıkış yaşar. Bunların nedenleri hakkında Fenerbahçe içinde yaşamayanların yorum yapması kadar komik bir şey olamaz. Fenerbahçeyi yorumlayanlar nasıl alınan kötü sonuçlarla ilgileniyorlarsa sezon sonu sonuçlarının ne olduğunu da görecekler. Yeter ki taraftarımız bizim yanımızda olsun" diye konuştu.

Reklam
Reklam