Lufthansa yöneticisi Wende: Türkiye ile uzun süreli bir aşk yaşıyoruz

Lufthansa Havayolları, Türkiye uçuşlarına başlamanın 55. yılını kutluyor. Eşi Türk olan Lufthansa Türkiye Genel Müdürü...

Lufthansa Havayolları, Türkiye uçuşlarına başlamanın 55. yılını kutluyor. Eşi Türk olan Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Gregor Wende, Lufthansa ve Türkiye’nin uzun süreli bir aşk ilişkisi yaşadığını belirtti.
İlk uçaklarının Atatürk Havalimanı’na 12 Eylül 1956 inişinden bu yana 55 yıl geçtiğini hatırlatan Gregor Wende, halen Atatürk Havalimanı’na Münih ve Frankfurt Havalimanları’ndan günde üçer kez, bunların yanı sıra Ankara, Antalya, İzmir ve Bursa Havalimanları arasında haftada 74 uçuş gerçekleştirildiğini kaydetti.
Wende, “Türkiye, Avrupalı tatilciler için çok popüler bir destinasyon. Cazip fiyatlara en uygun uçuş bağlantılarını sunuyoruz. Sunduğumuz esnek bağlantı olanaklarından iş adamları da yararlanıyor. Halen İstanbul’dan Münih ve Frankfurt kentlerine haftada 42 sefer düzenliyoruz. Yolcularımız, Avrupa’daki aktarma merkezlerinden havayolu şirketinin Avrupa’da 127, dünya genelinde ise toplam 211 varış noktasını kapsayan uçuş ağı sayesinde bağlantılı uçuşlar yapabiliyorlar.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz