Luis Neto kimdir? Luis Neto Fenerbahçe için İstanbul'da! (Fenerbahçe transfer haberleri)

Luis Neto transferi Fenerbahçe tarafından resmen açıklandı. Dün kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama ile Zenit'in futbolcusu Luis Neto ile transfer görüşmelerine başlandığı ve geceyarısı İstanbul'da olacağı bildirildi. Fenerbahçe, Luis Neto ile Kjaer'den boşalan stoper eksikliğini gidermek istiyor. Peki Luis Neto kimdir? Kaç yaşındadır?

Luis Neto, Fenerbahçe'nin yeni stoperi olma yolunda. Rusya'nın Zenit takımında top koşturan Neto ile Fenerbahçe, bugün transfer görüşmeleri için buluşuyor. Neto, geceyarısı uçakla İstanbul'a ayak bastı. Taraftar, Luis Neto'u havalimanında coşku ile karşıladı. Luis Neto'nun bugün sağlık kontrolünde geçtikten sonra Fenerbahçe'ye imza atması bekleniyor.

Fenerbahçe Kulübü, Portekizli savunma oyuncusu Luis Neto'nun transferi için görüşmelere başladı. Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada, 29 yaşındaki Luis Neto ve forma giydiği Rusya'nın Zenit takımıyla transfer görüşmelerinin başladığı belirtildi. Portekizli stoperin, geç saatlerde İstanbul'a geleceği ve sağlık kontrolünden geçeceği duyuruldu.

Reklam
Reklam

LUIS NETO İSTANBUL'DA

Fenerbahçe'nin transferi için görüşmelere başladığını duyurduğu Rus takımı Zenit'in Portekizli futbolcusu Luis Neto, İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'na gelen Neto'yu burada sarı-lacivertli kulübün yetkilileri ve Fenerbahçeli taraftarlar karşıladı.

Sağlık kontrolünden geçecek 29 yaşındaki Luis Neto ile, transfer görüşmelerine İstanbul'da devam edilecek. Neto, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, "Daha önce görüşmeler sürüyordu, sonunda gelme fırsatını yakaladım. Artık kulübü ve şehri daha yakından tanıyabileceğim. Giuliano ile Rusya'dan tanışıyordum. Bruno ve Raul Meireles ile de tanışıklığımız vardı, güzel şeyler duydum. Umarım güzel bir macera olur ve burada maceram mutlu bir şekilde başlar." ifadelerini kullandı. Peki Luis Neto kimdir?

LUIS NETO KİMDİR?

Luis Neto, 26 Mayıs 1988 tarihinden doğdu. Portekizli olan Luis Neto, Rusya'nın Zenit takımında defansta görev alıyor. Luis Neto, futbola amatör olarak Varzim kulübünde başladı. 1998 yılından 2006 yılına kadar Varzim'in altyapısında top koşturan Luis Neto, 2006 yılında aynı kulubün A takımına yükselerek profesyonelliğe adım attı.

Reklam
Reklam

2006 ile 2011 yılları arasında Varzim forması giyen Luis Neto, sadece ligde oynadığı 53 maçta 2 gol atmayı başardı. 2011 yılında Nacional, 2012 yılında Siena formalarını giyen Luis Neto, 2013 yılında Zenit takımına transfer oldu. Zenit ile sadece ligde 77 kez forma giyen Luis Neto bir tane de gol attı.

Luis Neto, Portekiz milli takım forması ile 2008 yılında U-20 kadrosuna girerek tanıştı. Bir sene sonra U-21 formasını giyen Luis Neto, Portekiz A Milli Takımı'na 2013 yılında alındı. Luis Neto, 2013'den bu yana 11 kez A Milli takım forması giydi.