Lüks Araçların Incelenmesi Sürüyor

Mali polisin Amerikalı muhataplarının yardımıyla başlattığı araba kaçakçılığı ile ilgili soruşturma kapsamında incelenen arabalar emniyete...

Mali polisin Amerikalı muhataplarının yardımıyla başlattığı araba kaçakçılığı ile ilgili soruşturma kapsamında incelenen arabalar emniyete getiriliyor. Satış belgeleri incelenen araçlar arasında 2 yıl önce narkotik operasyonunda ele geçirilen bir Hummer marka lüks cip de yer alıyor.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından ABD Adalet Bakanlığı ve diğer ilgili birimlerin desteği ile yürüttüğü çalışmada araçların incelenmesi sürüyor. Yurt dışından değerinin altında faturalandırılarak Türkiye’ye getirildikleri ve bu nedenle kamunun zarara uğratıldığı yönündeki iddiaların araştırıldığı soruşturma kapsamında lüks araçların sahiplerine ulaşıldı. Emniyete çağrılarak araçlarıyla ilgili bilgi istenen kişiler, haklarında inceleme yapılan araçları da emniyete getirdi.

Reklam
Reklam

2010 yılında narkotik operasyonunda yüklü miktarda eroin ele geçirilerek S.I yakalanmıştı. Aynı operasyonda polis, teknik özellikleriyle dikkat çeken hummer markalı araca el koymuştu. Bu araç da mali polisin inceleme altına aldığı araçlar arasında yer alıyor. Lüks araçlar emniyet müdürlüğü bahçesine getirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: