Lüks Ciple Eroin Sevkiyatı Polise Takıldı

Kocaeli polisi, lüks ciple Hakkari’den İstanbul’a eroin sevkiyatı yaptığı iddiasıyla biri kadın 2 kişiyi gözaltına...

Kocaeli polisi, lüks ciple Hakkari’den İstanbul’a eroin sevkiyatı yaptığı iddiasıyla biri kadın 2 kişiyi gözaltına aldı. Cipin tavanına zulalanmış 44 kilogram eroin ele geçirilirken, akraba olduğu öğrenilen şüphelilerin dikkat çekmemek için yanlarında 6 yaşındaki bir kız çocuğu bulundurduğu kaydedildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Gaziantep polisini, Hakkari’den İstanbul’a eroin sevkiyatı yapılacağı istihbaratı üzerine harekete geçti. Eroin sevkiyatında kullanılan 34 FH 5008 plakalı cip, TEM otoyolunun Kocaeli Kartepe mevkinde durduruldu.

Reklam
Reklam

Araçta yapılan aramada hiçbir şey bulunamayınca devreye narkotik köpekleri olan Körfez ve Kont girdi. Aracı didik didik inceleyen narkotik köpeği Kont, aracın tavan bölümünde koku aldı. Özel olarak hazırlanan bölmeden 84 paket halinde toplam 44 kilogram eroin maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan Sedat P. ile Ferah D.A. sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Sedat P. ile Ferah A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerin, eroin sevkiyatı sırasında dikkat çekmemek için yanlarında 6 yaşındaki kız çocuğu L.A.’yı bulundurduğu kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: