Lüks Otomobilde Patlama: 1 Yaralı

Ümraniye'de seyir halindeki lüks otomobilde patlama gerçekleşti. Olayda sürücü Ömer Keskin yaralandı. Çevrede korku ve...

Ümraniye'de seyir halindeki lüks otomobilde patlama gerçekleşti. Olayda sürücü Ömer Keskin yaralandı. Çevrede korku ve paniğe sebep olan patlamanın piknik tüpünden kaynaklandığı iddia edildi.

Olay saat 09.00 sıralarında Namık Kemal Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre Ömer Keskin'in kullandığı 34 EV 2676 plakalı otomobilde seyir halindeyken patlama sesi duyuldu. Çevredeki vatandaşlar yol üzerinde duran otomobilde alevlerin yükseldiğini gördü. Çevredekiler olay yerine geldikten sonra Ömer Keskin'i dışarıya çıkardı. Keskin'in çeşitli yerlerinin yandığı görüldü. Patlamanın etkisiyle otomobilin camları da çevreye dağıldı. Otomobildeki alevler de yangın tüpleri kullanılarak söndürüldü. Her ihtimale karşı itfaiye ekiplerine de haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri dumanların yükseldiği otomobili tamamen söndürdü. Lüks otomobilin bagajında yapılan incelemede piknik tüpü olduğu belirlendi. Tüpün gaz kaçırdığı, sürücü Ömer Keskin'in sigarasını yakmak isterken patlamanın meydana geldiği öne sürüldü.

Reklam
Reklam

Ellerinden ve yüzünden yaralanan Keskin, bir süre ambulans bekledikten sonra yakınları tarafından özel bir otomobille hastaneye götürüldü. Olay yerinde gazetecilerin sorularını cevaplandıran yaralı sürücü, "Birden oldu. Durumum iyi. Hastaneye gidiyorum.' dedi.

Görgü tanıkları, büyük bir gürültüyle patlamanın meydana geldiğini anlattı. Bazı vatandaşlar da patlamanın bagajdaki piknik tüpünden kaynaklandığını ifade etti.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: