Lüks yatta facia: 2 ölü

Arnavutköy sahilindeki bir yatta çıkan yangında Yat kaptanı Ali Aydın Apaçık ve Merve Günay hayatını kaybetti.

Arnavutköy İskelesi yakınında demirli bulunan Yapımcı Kerem Çatay'a ait Blacksee isimli yatta çıkan yangında yat çalışanı olduğu iddia edilen iki kişi hayatını kaybetti.

Arnavutköy sahilindeki bir yatta çıkan yangında Yat kaptanı Ali Aydın Apaçık ve Merve Günay hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre yangın saat 20.00 sıralarında Beşiktaş Arnavutköy Sahili'nde Blacksee isimli yatta bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Ancak yatın açıkta olması nedeniyle kıyı emniyeti ekipleri de olay yerine çağırıldı. 2 söndüren gemisi ile 2 itfaiye aracı yangına müdahale etti. Yaklaşık yarım saat süren çalışmaların ardından yangın söndürüldü. Yangının ardından yata çıkan itfaiye ekipleri büyük bir şok yaşadı. İki kişinin cansız bedeni ile karşılaşan itfaiye ekiplerinin talebi üzerine olay yerine ambulans çağırılıdı. Ekiplerin çalışması devam ediyor.

Reklam
Reklam

YANGIN KAMERADA

Öte yandan iki kişinin can verdiği yangın amatör kamera tarafından da saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde açıkta yanan yata itfaiye ve söndüren gemilerinin müdahalesi görülüyor. Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz