Lüksemburg'un Ankara Büyükelçisi Conzemius:

Lüksemburg'un Ankara Büyükelçisi Arlette Conzemius, "Türkiye'nin AB sürecini destekliyoruz ve yerinin AB olduğuna inanıyoruz" dedi.

Lüksemburg'un Ankara Büyükelçisi Arlette Conzemius, "Türkiye'nin AB sürecini destekliyoruz ve yerinin AB olduğuna inanıyoruz" dedi. Conzemius, Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nu ziyaretinde yaptığı konuşmada, kentte bulunmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Türkiye'ye AB sürecinde tam destek verdiklerini vurgulayan Conzemius, "AB'de gerçekten çok uzun bir tarihimiz var. Burada gördüğümüz faydaların diğer ülkelere de yaygınlaşmasını arzu ediyoruz. Türkiye'nin AB sürecini destekliyoruz ve yerinin AB olduğuna inanıyoruz" diye konuştu. Conzemius, kentteki ziyaretlerine Lüksemburglu iş adamlarının da eşlik edeceğini belirterek, "Bursa Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret edip iki ülke arasındaki ekonomik ilişkileri geliştirmeyi hedefliyoruz. Türkiye'nin değişik şehirlerini tanımak çok önemli, bu kapsamda Bursa'yı da keşfetmek istiyoruz" ifadesini kullandı. Vali Karaloğlu da iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da gelişmesi gerektiğini dile getirerek, ekonomik gelişmeleri Bursa üzerinden gerçekleştirmek için hazır olduklarını belirtti. Büyükelçi Conzemius ile Vali Karaloğlu birbirlerine hediye takdim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: