Lüleburgaz'da Avukata Silahlı Saldırı Olayı-Kırklareli Barosu, Saldırıyı Kınadı

Kırklareli Barosu, Lüleburgaz'da avukat Bayram Sabah'a yönelik silahlı saldırıyı kınadı.

Kırklareli Barosu, Lüleburgaz'da avukat Bayram Sabah'a yönelik silahlı saldırıyı kınadı.

Barodan yapılan açıklamada, son zamanlarda avukatlara yönelik saldırıların arttığı savunuldu. Bu tür saldırıların endişe verici olduğu kaydedilen açıklamada, "Meslektaşımız Bayram Sabah silahla saldırıya uğrayarak yaralanmıştır. Savunmaya yönelik bu gibi saldırıları esasen kurucu unsuru olduğumuz yargı kurumuna yapılmış bir saldırı olarak görüyoruz. Meslektaşımızın menfur saldırıdan yaralı olarak kurtulması tesellimiz olmakla birlikte savunmaya yönelik bu insanlık dışı davranıştan ötürü büyük üzüntü duymaktayız" ifadelerine yer verildi.

Reklam
Reklam

Avukat Bayram Sabah (39), 30 Haziran Cumartesi günü Yıldız Mahallesi Mustafa Kızıl Caddesi'ndeki evinden dışarıya çıktığı sırada plakası henüz belirlenemeyen araçtan ateş edilerek yaralanmıştı.

Muhabir: Salim Tiran/Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: