Lüleburgaz’da E- Konferans

Milli Eğitim Bakanlığı'nca düzenlenen Temel Eğitim Öğretmenlerinin Mesleki Gelişim Eğitimi ve Çalışmaları konulu proje...

Milli Eğitim Bakanlığı'nca düzenlenen Temel Eğitim Öğretmenlerinin Mesleki Gelişim Eğitimi ve Çalışmaları konulu proje kapsamında düzenlenen e-konferanslar Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in konuşması ile başladı.

Ülke çapında eş zamanlı gerçekleştirilen konferansların birincisi Lüleburgaz’da Halk Eğitim Gençlik Merkezi Salonu’nda anasınıfı ve sınıf öğretmenleri tarafından izlendi.

Konferansın ilk gününde Dinçer’in konuşmasının ardından MEB Müsteşarı Emin Zararsız MEB'de Yeniden Yapılanma hakkında bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nedim Çetin konferansların 3 hafta boyunca devam edeceğini ve Doç. Dr. Tuncay Ergene ve Yard. Doç. Dr. Oktay Aydın tarafından Eğitimde İletişim, Yard. Doç. Dr. Özge Hacıfazlıoğlu tarafından Sorgulanan Eğitim: Bir Yaşam Alanı Olarak Okul konularında derslerin anlatılacağını dile getirdi.

Çetin, Konferansların meslek gelişimi açısından önemli olduğuna dikkat çekerek uygulamaya girecek olan 4+4+4 eğitim sisteminin de öğretmenler tarafından benimsenmesi sağladığını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: