Lüleburgazspor’a Genel Menejer Ve Teknik Direktör

Bölgesel Amatör Lig Takımlarından Lüleburgazspor, Gönülalan ve Konyalı ile anlaştı.Lüleburgazspor'un yeni değişen yönetim ile birlikte...

Bölgesel Amatör Lig Takımlarından Lüleburgazspor, Gönülalan ve Konyalı ile anlaştı.

Lüleburgazspor'un yeni değişen yönetim ile birlikte Genel Menejerliğine Mustafa Gönülalan, Teknik Direktörlüğüne ise Seyfullah Konyalı getirildi.

Lüleburgazspor Başkanı Akif Beşer, yaptığı basın toplantısında, klübün teknik kadrosuna öncelik verdiklerini ifade etti.

Beşer, “Bununla birlikte Yüksel Güdücüoğu'nun da altyapıdaki görevi sürüyor. Öte yandan kulübün teknik direktörlük tercihini de Seyfullah Konyalı'dan yana kullandık” dedi.

Reklam
Reklam

Beşer, yeni teknik kadronun önümüzdeki günlerde tranfer ve diğer teknik konular hakkında bilgilendirme yapacağını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz