Lüleburgazspor'da 6 Futbolcu Ile Sözleşme Imzalandı

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Lüleburgazspor, 6 futbolcu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Lüleburgazspor, 6 futbolcu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Akif Beşer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Babaeskispor'dan Koray Umur, Edirne Sarayspor'dan Bayram Ülker, Edirne Gençlikspor'dan Tugay Sülün, Çorlu Sanayispor'dan Serhat Kum, Keşanspor'dan Serkan Erbay ve Alanyaspor'dan Osman Barcın ile 1 yıllık anlaşma sağladıklarını belirtti.

Lüleburgazspor'un iyi yerlere gelmesi için çalıştıklarını ifade eden Beşer, Lüleburgazspor'a sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

Reklam
Reklam

Beşer, Lüleburgazspor'un başarısını isteyen herkesin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini dile getirerek, "Lüleburgazspor sadece bizim takımımız değil, hepimizin. Lüleburgazspor'un hak ettiği yere gelmesi için çalışacağız" dedi.

Muhabir: Salim Tiran / Hakan Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: