Lyon Başkanı Aulas: 'Beşiktaş - Lyon rövanş maçı seyircisiz oynansın'

Lyon'dan Beşiktaş ile İstanbul'daki rövanş maçı öncesinde "Seyircisiz oynanmalı" açıklaması geldi! UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Lyon'da başkan Michel Jean Aulas, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Aulas'ın açıklamalarının tamamı;

"Beşiktaş Kulübü, sanırım Beşiktaş, maç biletlerini, stada girmemesi gereken insanlara dağıtmış. Almanya'dan gelen çok sayıda taraftar vardı. Birçok taraftarımız yaralandı. Korku içindeyiz"

[Olympique Lyon 2 - 1 Beşiktaş](https://www.mynet.com/olympique-lyon-2-1-besiktas-108925-myspor)

ÇATIŞMALAR OLDU

"Stadyum girişinde çatışmalar oldu. Daha sonra stadyumda taraftarlarımız dumanlara maruz kaldı. Başlarına havai fişekler geldi. Taraftarlar, kızgınlıklarını göstermek için sahaya atladı"

Reklam
Reklam

SEYİRCİSİZ OYNANSIN

"İstanbul'daki maç seyircisiz oynanmalı. Oyuncularım adına korkuyorum. UEFA'nın makul birk arar vereceğini düşünüyorum. Sakinliği sağlamak için sorumluluklarımızı yerine getirdik ve elimizden geleni yaptık"

[Fabri 74 saniyede tuş oldu!](https://www.mynet.com/fabri-74-saniyede-tus-oldu-108927-myspor)

TANKLAR YÜZÜNDEN GERİ DÖNDÜK

"İstanbul'a gitme isteğimiz yok. Can güvenliğimizi tamamen güvence altına almaları gerekiyor. Sezon başında Türkiye'de tankların eskortunda havalimanına gittik. UEFA bir şeyler yapmalı, maç seyircisiz olabilir"