Lyon Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda? Karşılaşma şifresiz mi?

Beşiktaş bu akşam çok kritik bir maça çıkacak. Olympique Lyon Beşiktaş maçı, çeyrek finalde ilk ayak olacak. Beşiktaş yarı finale çıkabilmek için Türkiye'ye avantajlı bir skor ile dönmek istiyor. Lyon Beşiktaş maçında Beşiktaş'ın kaydedeceği tek bir gol bile rövanş için büyük avantaj sağlayabilir. Peki Lyon Beşiktaş maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanaldan şifreli mi şifresiz mi gösterilecek? İşte Lyon Beşiktaş maçı öncesi muhtemel kadrolar ve maçtan tüm detaylar.

Siyah beyazlı taraftarların tüm dikkati bu akşam oynanacak Lyon Beşiktaş maçında... Uzun yıllardan sonra ilk kez bir Türk takımı Avrupa'da bir çeyrek final mücadelesine çıkacak. Lyon Beşiktaş maçı ligde lider olan siyah beyazlılar için büyük önem taşıyor. Peki iki takımında akıllarında yarı final hedefi ile maça çıkacağı Lyon Beşiktaş maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanaldan yayımlanacak? Karşılaşma şifresiz izlenebilecek mi?

LYON BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Lyon'un Stade de Gerland stadında oynanacak maç Türkiye saatiyle 22.05'te başlayacak. Karşılaşma TRT'den şifresiz olarak izlenebilecek.

Reklam
Reklam

BEŞİKTAŞ'TA SON DURUM

Beşiktaş Türkiye Süper Ligi'nde liderliğini sürdürüyor. Siyah beyazlılar UEFA Avrupa liginin son 16 turunda Yunan temsilci Olympiakos'u eleyerek ederek çeyrek finale çıktı. Cezalı Vincent Aboubakar ve sakatlığı bulunan Ricardo Quaresma bu akşamki maçta yer alamayacaklar. Beşiktaş ligdeki son 5 maçında 3 galibiyet 2 beraberlik elde etti.

LYON'DA SON DURUM

Fransa 1. Ligi'nde 4. sırada yer alan Lyon'da Maxime Gonalons, cezası nedeniyle bu akşam forma giyemeyecek. Lyon ligin son 5 maçında 2 galibiyet 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti.

LYON BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Lyon: Lopes, Jallet, Mammana, Diakhaby, Rafael, Tousart, Tolisso, Ghezzal, Fekir, Valbuena, Lacazette

Beşiktaş: Fabri- Gökhan G., Marcelo, Mitrovic, Tosic - Atiba, Oğuzhan - Babel, Talisca, Adriano - Cenk

Anahtar Kelimeler: