LYS Sonuçları

Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre Kars'ta dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış, Lisans Yerleştirme Sınavı sonuçlarına göre Kars'ta dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Sınav sonuçlarına göre alanlarında derece elde eden öğrenciler Ebru Güneş, Mustafa Yeter, Abdurrahman Berek, Heval Can Savcı, İdris Yıldırım, Emrah Eserler ve Özgür Serhat Acay, Alkış'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Alkış, başarılı öğrencilerin sayılarını artırmak istediklerini ifade ederek, bunun için çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Başarılı öğrencilerin diğer öğrencilere de örnek olacaklarını da belirten Alkış, "Öğrencilerimiz elde etikleri başarılarla hem ailelerinin hem Kars'ın hem de bizlerin yüzlerini ağarttılar. İnşallah yüksek öğrenimlerini sürdürecekleri okullar içinde güzel tercih yapacaklardır. Bu yıl başarılı olan öğrencilerimizin diğer öğrencilerimize de örnek olmasını istiyoruz" dedi. Alkış, ziyaretin ardından öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: