LYS Sonuçlarının Açıklanması

ERZURUM (AA) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 2013 LYS'de TS-1 ve TS-2 puan türünde 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Özel Aziziye Anadolu Lisesi'nden Ahmet Koçak ve MF-3 puan türünde 6. olan Özel Aziziye Fen Lisesi öğrencisi Abdullah Ali Osman Uçar'ı ikişer cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.

ERZURUM (AA) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 2013 LYS'de TS-1 ve TS-2 puan türünde 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Özel Aziziye Anadolu Lisesi'nden Ahmet Koçak ve MF-3 puan türünde 6. olan Özel Aziziye Fen Lisesi öğrencisi Abdullah Ali Osman Uçar'ı ikişer cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi. LYS'de Türkiye birincisi ve altıncısı olan iki öğrenci, Başkan Küçükler'i öğretmenleriyle makamında ziyaret etti. Küçükler, elde edilen başarının gurur verici olduğunu belirterek, "Birincinin Erzurum'dan çıkması bizim için gurur verici. LYS 1.'si Koçak'ı yakinen tanıyorum. O başarıya aşık bir genç. Daha nice başarılar elde etmesini diliyorum" dedi. Daha sonra Küçükler, öğrencileri ikişer cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: