Lys Türkiye 15'incisi Kırşehir’den

YGS’de Türkiye 26'ncısı olan Sare Demirtaş, LYS’de de Türkiye 15'incisi oldu.Kırşehir Meral Kılıç Özlü Fen...

YGS’de Türkiye 26'ncısı olan Sare Demirtaş, LYS’de de Türkiye 15'incisi oldu.

Kırşehir Meral Kılıç Özlü Fen Lisesi öğrencisi Sare Demirtaş, her iki sınavda da kendisinden beklenen başarıyı yakaladı. YGS Türkiye 26'ncısı Sare, LYS’de de Türkiye 15'incisi oldu.

Kırşehir Sınav Dergisi Dershanesi öğrencisi Sare Demirtaş, "Başarımı düzenli çalışmaya borçluyum" dedi. Sınav maratonunu değerlendiren Demirtaş, "Gece yarılarına kadar ders çalıştığımı söylesem yalan olur. Düzenli bir sistem dahilinde ders çalıştım. Bana bu süreçte yardımcı olan herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Kırşehir, LYS’de Matematik ve Fen puanında iller sıralamasında 4'üncü olurken, Türkçe-Matematik alanında 258 bin 733 puan ortalaması ile 10'uncu sırada yer aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: