LYS Ve SBS'de Ilk Bine Giren Öğrencilere Ödül

DENİZLİ (AA) - Denizli'de, Türkiye genelinde Lisans Yerleştirme ve Seviye Belirleme Sınavlarında ilk bine giren öğrenciler ödüllendirildi.

Denizli'de, Türkiye genelinde Lisans Yerleştirme ve Seviye Belirleme Sınavlarında ilk bine giren öğrenciler ödüllendirildi. Valilik toplantı salonunda düzenlenen törende konuşan Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli'den LYS sınavında ilk bine 44, SBS sınavında ise 15 öğrencinin girdiğini, bunun önemli bir başarı olduğunu söyledi. Eğitimde gerçekleştirdiği atılımların ve başarıların sürdürebilir olması gerektiğine vurgu yapan Demir, kentin eğitimdeki kadrosu ve fiziki şartlarıyla Türkiye'ye örnek bir şehir olduğunu belirtti. Denizli'de, "başarı izleme ve denetleme projesini" geçen yıl hayata geçirildiğini, bu yıl da eğitim çalıştayının yapıldığını dile getiren Demir, "Başarının devam etmesi için var olan eksiklerin giderilmesi gerekiyor. Bu başarılar yöneticilere sorumluluklar yüklüyor. Bunu sürdürebilmek lazım. Dereceye giren öğrecilerimize başarılar dilerim. Bu başarılarınız geleceğiniz için ümit verici. Bunu iyi değerlendermenizi istiyoruz" dedi. Demir, konuşmasının ardından dereceye giren öğrencileri teşekkür belgesi ve altınla ödüllendirdi. Törene Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, okul müdürleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: