LYS'de Başarılı Olan Öğrenciler Ödüllendirildi

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 2013 Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) ilk bin’e giren öğrencileri tebrik...

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 2013 Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) ilk bin’e giren öğrencileri tebrik ederek, hediyeler verdi.

Başkan Bahçeci, Kırşehir’in eğitimde marka şehir olduğunu, bunun ispatı olarak gençlerin üniversite sınavlarında başarılı olarak en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi. Bahçeci, Kırşehir Belediyesi olarak her yıl dereceye giren öğrencilere, teşvik ve moral vermek için hediyeler verdiklerini söyledi.

Kırşehir için eğitimin önemine değinen Başkan Bahçeci, şöyle konuştu: “Bu yıl da LYS sınavında ilk bin’e giren öğrencilerimiz Öykü Öztürk, Mirhan Ürkmez, Burakhan Sel, Ali İhsan Sarı, Boran Buhur, Delal Kangal, Oğuz Yılmaz, Batuhan Yıldırım ve Gülşah Büberi'yi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Başarılı olan öğrencilerimizin, Kırşehir için aileleri için kendileri ve Türkiye için hayırlı işlere imza atmalarını, doğru tercihlerle, doğru adımlarla ilerlemelerini diliyorum. Kırşehir için eğitim çok önemlidir. Biz de Kırşehir Belediyesi olarak gerek sosyal etkinliklerle gerekse okul ihtiyaçları ile birçok konuda öğrenci, veli ve okulların yanında olmaya gayret ediyoruz. Öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz