LYS'de İskenderun Birinciler Fem Dershanesi'nden

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) olduğu gibi Lisans Yerleştirme Sınavı'nda da (LYS) birinci...

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) olduğu gibi Lisans Yerleştirme Sınavı'nda da (LYS) birinci Fem Dershanesi'nden çıktı.

İskenderun Fem Dershanesi Müdürü Tasin Koçak, YGS'de olduğu gibi LYS'de de Hatay birincilerinin kendi dershanelerinden çıktığını söyledi. Koçak, sınavlarda başarılı olan öğrencilerini tebrik etti. Tasin Koçak, "Mücahid Nizamoğlu TM-1 TM-2 TM-3 puanlarında Hatay 1.si oldu. Muhammed Muvaffak Onuş TS-1 TS-2 puan türlerinde de Hatay 1.si olmuştur. Öğrencilerimizin başarısında etkili olan Fem Dershanesi öğretmenlerine, Tos-çelik Fen Lisesi öğretmen ve idarecilerine ve ailelerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Koçak, öğrencilerin başarısında Fem dershanelerinin uyguladığı redoks (randevulu ek ders ofis katılım sistemi) sanal ofis, fem tv, sanal sınav, bire bir rehberlik, öts gibi faktörlerin çok etkili olduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: