MABESEM Okuma Ve Eğitim Merkezi'nden 243 ÖğrenciFen Ve Anadolu Liselerini Kazandı

Malatya Belediyesi Eğitim ve Sanat Merkezleri (MABESEM) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Okuma ve Eğitim Merkezi'ndeki 243 öğrenci, Fen ve Anadolu liselerini

Malatya Belediyesi Eğitim ve Sanat Merkezleri (MABESEM) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Okuma ve Eğitim Merkezi'ndeki 243 öğrenci, Fen ve Anadolu liselerini kazandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, SBS'de büyük başarı sağlayan merkezin ilköğretim 8. sınıfa devam eden 379 öğrencisinden 107'si Anadolu Lisesi'ne, 12'si Anadolu Öğretmen Lisesi'ne, 3'ü Fen Lisesi'ne, 2'si Sosyal Bilimler Lisesi'ne, 13'ü Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve 106'sı da Anadolu Meslek Lisesi'ne yerleşmeye hak kazandı.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, merkezden bugüne kadar 4 bin 24 öğrencinin yararlandığını, bu yıl da toplam bin 544 öğrencinin eğitim aldığını belirtti. Merkezin başarısından gurur duyduklarını vurgulayan Çakır, maddi durumu müsait olmayan çocuklara yönelik hizmetlerin artarak devam edeceğini kaydetti.

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: