"Maç, Kaç Kaç-" Diye Soran Da Var, Su Bayisi Numarası Isteyen De

Gümüşhacıköy İtfaiye Amirliği'ni arayan bazı vatandaşların, maç sonucu öğrenme, elektriklerin gelip gelmeyeceğini sorma ve su bayisi numarası isteme gibi gereksiz

Gümüşhacıköy İtfaiye Amirliği'ni arayan bazı vatandaşların, maç sonucu öğrenme, elektriklerin gelip gelmeyeceğini sorma ve su bayisi numarası isteme gibi gereksiz taleplerle "Alo 110 Yangın İhbar" hattını meşgul ettiği bildirildi.

Gümüşhacıköy İtfaiye Amiri Ali Haydar Çetinkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bilinçsiz kişilerin "Alo 110 Yangın İhbar" hattını gereksiz yere meşgul ettiğini söyledi.

Hattı öylesine günde 30-40 kez arayanların olduğunu ifade eden Çetinkaya, "Bazen de tüp ya da su isteyeceği bayinin telefon numarasını sormak için arayanlar, 'Maç, kaç kaç-' diye soranlar ve 'Elektrikler ne zaman gelecek-' diye arayanlar var. Yapılan her ihbarı ciddiye alıyoruz, asılsız yangın ihbarlarının ve telefonu lüzumsuz yere meşgul eden kişiler, hem zaman kaybına hem gerçek yardım talebinde bulunan kişilere engel oluyor" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Murat Demirci / Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: