Maç Sonrası Çıkan Olaylarla İlgili 47 Kişi Gözaltında

Galatasaray maçı sonrasında stat içinde ve dışında çıkan olaylar sırasında gözaltına alınan 47 kişinin emniyetteki...

Galatasaray maçı sonrasında stat içinde ve dışında çıkan olaylar sırasında gözaltına alınan 47 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmasının ardından, stat içinde ve dışında çıkan olaylarda gözaltına alınan 47 kişi Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanıyor. Maçtaki olaylarla ilgili soruşturmayı yürüten Gasp Büro Amirliği Ekipleri, stadın içinde ve dışında çıkan olaylarla ilgili de çevredeki işyeri ve polis kamera görüntülerini de incelemeye aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan 47 kişinin yarın adliyeye sevk edileceği öğrenilirken, görüntülerin incelenmesiyle olaylara karıştığı tespit edilen taraftarların da gözaltına alınacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: