Macar Milletvekili Hegedüs’ten Başkan Dalgıç’a Ziyaret

Macaristan Jobbik Partisi Milletvekili Tamas Hegedüs, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç’ı ziyaret etti.Macaristan Jobbik Partisi...

Macaristan Jobbik Partisi Milletvekili Tamas Hegedüs, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç’ı ziyaret etti.

Macaristan Jobbik Partisi Milletvekili Tamas Hegedüs beraberinde Macaristan’da faaliyet gösteren Türk İşadamı Fadıl Başar ile birlikte Tekirdağ Belediyesi’nin ziyaret ederek Belediye Başkanı Adem Dalgıç ile görüştü.

Tekirdağ Belediyesi’nin Macaristan ile yaptığı ortak çalışmaların kendisini mutlu ettiğini belirten Macaristan Milletvekili Hegedüs, Başkan Dalgıç’a gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Adem Dalgıç, “Macaristan Milletvekilini Tekirdağ’da görmekten büyük mutluluk duydum. İzinli olmama rağmen sayın vekille görüşmek için geldim. Tekirdağ Belediyesi olarak bundan sonra da Macaristan ile ilişkileri geliştirme adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Ziyarette Türk-Macar Dostluk Derneği Başkanı Güneş Gürseler ile Macaristan Fahri Konsolosu Erdoğan Erken de hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz