Macaristan GP - Hafta sonu programı

Bu hafta sonu sezonun 11. yarışına evsahipliği yapacak olan Budapeşte'deki Hungaroring pistine konuk oluyoruz. Bir çok olayın yaşandığı Avrupa Grand Prix'sinin ardından bu hafta sonu Budapeşte'de de takımlar kazanmak için piste çıkacaklar. Önümüzdeki beş günlük hava tahminlerine göre Cuma ve Cumartesi günü yağış gözüküyor. Bugün ve yarın parçalı bulutlu ancak 27 ile 29 derece arasında değişen hava sıcaklığı Cumartesi günü 23 dereceye kadar düşecek. Pazar günü ise açık ve kuru bir hava bekleniyor.

Reklam
Reklam

Hafta sonu yarış takvimine baktığımızda Avrupa'daki çoğu yarış gibi Macaristan Grand Prix'sinin de saat 15.00'da başlayacağını görüyoruz. Cuma antrenmanlarının ilk seansı saat 11.00'da ikinci seans ise 15.00'da başlayacak. Cuma gününün son heyecanı ise GP2 sıralama turları olacak. GP2 sıralama ve antrenman turları saat 17.00'da yapılacak.

Cumartesi gününe geldiğimizde ise haftanın son antrenman turları bizi saat 12.00'da karşılayacak. Saat 15.00'daki sıralama turlarının ardından GP2'nin ilk yarışı saat 17.00'da start alacak.

Yarış günü ise her zaman olduğu gibi saat 15.00'da ekranların başına kilitlenmiş olacağız. Bu arada sabah saat 11.00'da GP2 serisinin ikinci yarışını kaçırmanızı istemeyiz.

FIA'nın basın toplantısı takvimine ise aşaığıdan ulaşabilirsiniz.

2 Ağustos, Perşembe
15:00 -
Fernando Alonso (McLaren Mercedes)
Robert Kubica (BMW Sauber)
Kimi Räikkönen (Ferrari)
Sebastian Vettel (Toro Rosso)
Sakon Yamamoto (Spyker)

3 Ağustos, Cuma
16:00 -Flavio Briatore (Renault)
Christian Horner (Red Bull)
Colin Kolles (Spyker)
Aguri Suzuki (Super Aguri)

Reklam
Reklam

TurkiyeF1.Com