Macaristan'ın Ankara Büyükelçisi Hovari'den Sağlam'a Ziyaret

Macaristan'ın Ankara Büyükelçisi Janos Hovari, Antalya Emniyet Müdürü Vekili Hakan Kırca'yı ziyaret etti.

Macaristan'ın Ankara Büyükelçisi Janos Hovari, Antalya Emniyet Müdürü Vekili Hakan Kırca'yı ziyaret etti.

Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcıları ile Antalya Macaristan Fahri Konsolosu Bekir Bülent Özsoy'un da yer aldığı ziyarette konuşan Hovari, Antalya'ya gelen Macar turistlerin kent güvenliğinden memnun olduğunu söyledi. Macar turistlerin en fazla ziyaret ettiği kentlerin başında Antalya'nın geldiğine dikkati çeken Hovari, kentin güvenli olmasının da turist sayısının artışında önemli olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Türkiye ile Macaristan arasında tarihsel bağ ve dostluk ilişkilerinin bulunduğunu belirten Hovari, "Antalya polisi ile Macar polisinin mesleki anlamda da paylaşımda bulunmaları çok önemli. Her iki polis teşkilatının karşılıklı ziyaretleri ve bilgi paylaşımları teşkilatların gelişmesine önemli katkı sağlayacak. Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün 'Onlar bizim hemşehrilerimiz' projesi yabancıların kendilerini güvende hissetmesi açısından çok önemli" dedi.

Ziyaretin sonunda Hovari, Antalya Emniyet Müdürlüğü şeref defterini imzaladı.

Muhabir: Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: