Maceracı Murat’la Yarışma Heyecanı

Beylikdüzü Belediyesi Ramazan programında yer alan Maceracı Murat’ın sunduğu ‘Beylikdüzü Yarışıyor’ programı büyük ilgi gördü.Ramazan...

Beylikdüzü Belediyesi Ramazan programında yer alan Maceracı Murat’ın sunduğu ‘Beylikdüzü Yarışıyor’ programı büyük ilgi gördü.

Ramazan programı kapsamında geçen yıl olduğu gibi bu Ramazan’da da Maceracı Murat, Beylikdüzü’nün yetenek ve seslerini yarıştırmaya devam ediyor. İddialı bir şekilde ‘Beylikdüzü Yarışıyor’a hazırlanan yarışmacılar, sahne performanslarıyla göz dolduruyorlar. Katılımcıların alkışlarıyla birincinin belli olduğu ilk yarışmada 14 yaşında olmasına rağmen, sesiyle izleyenleri büyüleyen Yozgatlı Hasbi Bayar, ‘Eşarbını Yan Bağlama’ isimli türküsüyle birinci oldu. Yarışmada bisiklet kazanan Bayar, 6 Ağustos’ta yapılacak büyük finalde de yarışmaya hak kazandı.

Reklam
Reklam

Yarışmayı sunan Maceracı Murat, Beylikdüzü’nde olmaktan son derece mutlu olduğunu, kendilerine bu imkanı sağlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a teşekkür etti. Alanda bulunan vatandaşlar da Başkan Uzun’a teşekkürlerini alkışlarıyla gösterdi.

Ramazan Kasabası’ndaki stantları ziyaret eden ve lunaparkı gezen Belediye Başkanı Uzun, Gülen Gözler Engelliler Derneği’nin standını da ziyaret etti. AK Nokta’yı da ziyaret eden Başkan Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İbrahim Bülbüllü ve partilileriyle sohbet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: