Maçı Kaybetsen De Kendini Kaybetme

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce, 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine...

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce, 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun hakkında vatandaşları bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla “Lütfen Maçı Kaybetsen de Kendini Kaybetme” başlıklı bilgi paylaşım bülteni dağıtıldı.

Kent Merkezinde esnaflara tek tek dağıtılan ve vatandaşların rahatlıkla görebilecekleri yerlere asılan bilgi paylaşım bülteni, Pazar günü Yenişehir Stadyumu’nda oynanacak Gümüşhanespor-Sancaktepe Belediyespor futbol karşılaşmasından önce taraftarlara da dağıtılacak.

Reklam
Reklam

Bültende kanuna aykırı hareket edenlere idari cezalar ve diğer idari yaptırımların Cumhuriyet Savcılıkları tarafından, Adli Cezaların ise HSYK’nın İhtisas Mahkemesi olarak görevlendireceği Asliye veya Ağır Ceza Mahkemeleri tarafından verileceği de hatırlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz