Maçın ardından...

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, Spor Toto Kupası (B) Grubu'nda 3-2 kazandıkları Medical Park Antalyaspor maçıyla ilgili, "İlk 15 dakika

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, Spor Toto Kupası (B) Grubu'nda 3-2 kazandıkları Medical Park Antalyaspor maçıyla ilgili, "İlk 15 dakika hariç iyi oynadık ve kazandık" dedi.

Çapa, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Spor Toto Süper Lig'de oynamayan genç oyunculara Spor Toto Kupası'nda şans verdiklerini söyledi.

Maçın ilk 15 dakikasında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını dile getiren Fuat Çapa, "15'inci dakikadan sonra istediğimiz oyunu sahaya yansıtmaya başladık. İlk 15 dakika hariç iyi oynadık ve kazandık" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Çapa, bugünkü karşılaşmada şans verdiği genç oyuncu Yusuf Emre'nin çok iyi bir performans sergilediğini vurgulayarak, bunun da gelecek sezon için Gençlerbirliği adına kazanç olduğunu savundu.

Gençlerbirliği'nin orta saha oyuncusu Oktay Delibalta da Medical Park Antalyaspor karşılaşmasını kazandıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

Kırmızı-siyahlıların genç oyuncusu Yusuf Emre ise teknik direktör Fuat Çapa'nın bu dönemde gençlere şans verdiğinin altını çizerek, onu mahcup etmemeye çalıştıklarını vurguladı.

Yusuf Emre, bugün takım halinde iyi mücadele ettiklerini ve karşılığında sahadan galibiyetle ayrılmayı bildiklerini ifade etti.

-Medical Park Antalyaspor cephesi-

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Spor Toto Kupası'nın özellikle ligde forma şansı bulamayan oyuncuları görme açısından önemli olduğunu dile getirdi.

Bu organizasyonda geçen hafta kazandıklarını anlatan Özdilek, şunları söyledi:

"Oyuncuları bu tür müsabakalarda motive etmek kolay değil. Biz bu süreçte futbol adına üzerimize düşeni yapacağımızı söylemiştik. Bu çerçevede ortaya koyduğumuz ciddiyet ve genç oyuncularımızın performansı sevindirici. Önümüzde Gaziantepspor maçı var. Kalan 4 maçımızı da sağlıklı bir şekilde geçirmeyi istiyoruz."

Reklam
Reklam

Mehmet Özdilek, bir gazetecinin, gelecek sezonla ilgili yönelttiği soruya ise "Yeni sezonla ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gelecek sezonla ilgili ciddi transferler ve yapılanmanın içinde olacağız" yanıtını verdi.

Medical Park Antalyaspor'un genç oyuncuları Hüseyin ve Emre, skorun çok önemli olmadığı karşılaşmalar oynadıklarını, ancak sahadan mağlubiyetle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirttiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: