Maçın ardından

İZMİR (A.A) - TFF 1. Lig'de Göztepe'ye 2-1 mağlup olan Bucaspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Kazanabileceğimiz maçı, mağlup tamamladık" dedi.

İZMİR (A.A) - TFF 1. Lig'de Göztepe'ye 2-1 mağlup olan Bucaspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Kazanabileceğimiz maçı, mağlup tamamladık" dedi.

Sait Karafırtınalar, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, öncelikle müsabakayı kutlayan Göztepe'yi tebrik ederek, Abdulkadir'in zamansız sakatlanmasının planlarını bozduğunu söyledi.

Karşılaşma öncesinde 3 cezalı ve 2 sakat oyuncunun yanı sıra daha önce kadro dışı bırakılan 2 oyuncudan yoksun mücadele ettiklerini kaydeden Karafırtınalar, "Bunu mazeret olarak değil, kamuoyunun bilgisi olsun diye söylüyorum. Bu sezon ayrılanlar ve eksik olanlar yüzünden 3. kez yeniden oluşturduğumuz 11'le sahada yer aldık. Futbolcularım, inanılmaz bir mücadele gösterdi. İki topumuz da direkten döndü. Kazanabileceğimiz maçı, mağlup tamamladık" dedi.

Reklam
Reklam

-Hüseyin Kalpar'ın görüşleri-

Göztepe Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise stresi bol ve kazanmaları gereken müsabakayı galip tamamladıkları için çok sevinçli olduklarını belirterek, "Olası ters bir sonuçta, ligde kalma şansımız azalacaktı. Bu stres, ister istemez futbolculara negatif olarak yansıyabiliyor. Bugün sabırlı olmaya çalıştık ve sakin şekilde bol pas yaparak, bu düşüncemizi ortaya koymayı başardık. Bazen çok basit pas hataları yapmamıza rağmen müsabakayı galip tamamladık" dedi.

Bu galibiyetle her şeyin bitmediğini, aldıkları 3 puanda eski teknik direktör Cihat Arslan'ın da emeğinin de olduğunu ifade eden Kalpar, şöyle konuştu:

"Bu galibiyet, çok inandığım öğrencim, futbolcum Cihat Arslan'ın olsun. Ben göreve geldikten sonra futbolculara sadece ağabeylik yapmaya, onları pozitif düşündürme çalışmaları yaptım. Oyuncularımı galip geldiğimiz için tebrik ediyorum. Bu galibiyet Cihat Hoca'ya armağan olsun" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz