Maçın ardından

TFF 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural, beraberlikle sonuçlanan İstanbul Güngörenspor maçına ilişkin, "Yine 3 puan alamadan bir

TFF 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural, beraberlikle sonuçlanan İstanbul Güngörenspor maçına ilişkin, "Yine 3 puan alamadan bir haftayı daha geride bıraktık" dedi.

Vural, 2-2 sonuçlanan İstanbul Güngörenspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ancak kazanamadıklarını belirtti.

Maçın hakimiyetini 90 dakika boyunca ellerinde tuttuklarını ifade eden Vural, "(Bugün ilk 3 puanla tanışma maçıdır) diye düşünüyorduk. Oyuna da çok iyi başladık, erken dakikalarda golü de bulduk. Fakat rakibimiz bizi yakaladı. Ama ilk yarı boyunca, çok net pozisyonlarımız var. İkinci yarıda daha çok pozisyon bulmak için hamleler yaptık. Skoru artırmak adına büyük bir uğraş verdik, fakat olmadı" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Vural, şunları söyledi:

"İkinci yarı bizim hakimiyetimiz altında geçti. Fakat rakibimiz beraberlik golünü buldu. Maçı koparmak adına büyük uğraş verdik, ama olmadı. Yine 3 puan alamadan bir haftayı daha geride bıraktık. En çok üzüldüğüm nokta; oyuncularımızın çabalarıdır. İyi oynuyorlar fakat kazanamıyorlar. Kimseye boyun eğmiyoruz fakat bir türlü de kazanamıyoruz. Beni en çok üzen de buydu"

-İstanbul Güngörenspor cephesi-

İstanbul Güngörenspor teknik direktörü Abdülkerim Durmaz ise maçın ardından düzenlenen basın toplantısında artık gelecek sezonun hesaplarını yaptıklarını anlattı.

Durmaz, her iki takımın da ligden düşmesinin kesinleştiğine dikkati çekerek, "Güzel bir maç oldu. Sanırım izleyenler için güzel bir maç ortaya koyduk. Çok sayıda gol ve pozisyon oldu. Yani ligden düşmesi kesinleşen iki takımın güzel bir maçı oldu. Bizim için de faydalı bir maç oldu. Artık önümüzdeki sezonun hazırlıklarını yapıyoruz. İnşallah gelecek sezon iyi bir mücadeleyle yeniden yükseliriz. Umarım Sakaryaspor da bizimle yükselir" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz