Maçın ardından

Giresunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, İstanbul Güngörenspor maçına ilişkin, "Futbol olarak ne gerekiyorsa sahaya yansıttık" dedi.

Giresunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, İstanbul Güngörenspor maçına ilişkin, "Futbol olarak ne gerekiyorsa sahaya yansıttık" dedi.

Altın, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Giresunspor'un ligde kalması için oyuncuların ellerinden geleni yaptığını söyledi.

İstanbul Güngörenspor'un son derece centilmence bir oyun sahaya yansıttığını ifade eden Altın, şunları söyledi:

"Görsel olarak çok güzel bir futbol izlettiğimizi düşünüyorum. Futbol olarak ne gerekiyorsa sahaya yansıttık. Son üç maçta hedefimiz dokuz puandı. Ancak geçen hafta Çaykur Rizespor deplasmanında kaybettiğimiz iki puanla bu hedefe ulaşamadık. Oradan üç puanla dönseydik hedeflerimize ulaşmış olurduk. Yine de şansımız devam ediyor. Son maçımızı da kazanarak 39 puanla ligi tamamlayıp, ligde kalmayı düşünüyoruz. Tabi ki diğer maçların sonucunu bekliyoruz."

Reklam
Reklam

İstanbul Güngörespor Teknik Direktörü Abdülkerim Durmaz ise matematiksel olarak düşmeyi garantiledikleri için hiçbir anlam ifade etmeyen bir maça çıktıklarını belirterek," Üç hafta önce matematiksel olarak küme düşmesi kesinleşmiş bir ekibiz. Şu anda oynadığımız maçlarda TFF'nin centilmenlik ödülüne sahip olmak için kart görmemeye çalışıyoruz. Centilmen Lig'de lider durumdayız. Dolayısıyla kalan maçlarımızı sarı kartsız geçirmeye çalışıyoruz. Bu nedenle oynadığımız maçlar son derece temiz oluyor. Temiz mücadele ve kart görmediğimiz bir maç olduğu için çok mutluyuz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz