Maçın Ardından

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un Teknik Direktörü Serhat Güller, "Yediğimiz bu basit gollerin önüne geçemiyoruz. Top kalemize geldiğinde sıkıntılar yaşıyoruz.

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un Teknik Direktörü Serhat Güller, "Yediğimiz bu basit gollerin önüne geçemiyoruz. Top kalemize geldiğinde sıkıntılar yaşıyoruz. Bunları bir türlü çözemedik" dedi.

Güller, Torku Konyaspor karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, bu maçı kazanacakları inancıyla sahaya çıktıklarını söyledi.

Maçta basit goller yediklerini ifade eden Güller, "Yediğimiz bu basit gollerin önüne geçemiyoruz. Top kalemize geldiğinde sıkıntılar yaşıyoruz. Bunları bir türlü çözemedik. Kişisel hatalar yapıyoruz. Ama her şeye rağmen oynadığımız maçta 3 gol yiyecek kadar kötü oyun oynamadık" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Galip gelecek kadar iyi oynayamadıklarını ancak ellerine geçen fırsatları da iyi değerlendiremediklerini anlatan Güller, kırılma anlarında gol atmaları halinde farklı bir sonuçla karşılaşabileceklerini dile getirdi.

-"Hakemle de mücadele ettik"

"Bu gün Konyaspor ile ne kadar mücadele ettiysek takdir haklarını karşı tarafa kullanan hakemle de mücadele ettik" diyen Güller, "Hakemin bizi çileden çıkartacak boyutta yanlı ve taraflı bir karşılaşma yönettiğini düşünüyorum. Sonuç itibariyle yenildik ve üzgünüz" diye konuştu.

Tortu Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara ise bu maçın kendileri için alınması gereken bir karşılaşma olduğunu ifade ederek, bu maça bir hafta boyunca hazırlandıklarını bildirdi.

Geçen hafta oynadıkları Samsunspor karşılaşmasında bu futbola yakın bir oyun oynadıklarını dile getiren Özkan, kazanmak için çıktıkları maçtan 3 puan aldıklarını anlattı.

Özkan, oyunun bütün hakimiyetinin kendilerinde olduğunu belirterek, "Antrenmanlarda yapılanların sahaya yansıması hem oyuncularımın şevkini arttırıyor hem de teknik adam olarak bizleri son derece memnun ediyor. 90 dakika üstün oynadığımız, rakibin 3-1'den sonra her tülü riski alıp kendi kalemize şuursuzca gelmesiyle birlikte, çok net gol pozisyonu vermediğimiz maçı 3-1 kazandık" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Bu galibiyeti hemen unutup gelecek hafta oynacakları Çaykur Rizespor maçına odaklanacaklarını vurgulayan Özkan, o maçı almaları durumunda farklı hesaplar yapmaları gerekeceğini dile getirdi.

Muhabir: Emin Gürbüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz