Maçın Ardından

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bireysel hatalardan gol yediklerini belirterek, "Atmakta da yemekte de sıkıntı çekmiyoruz" dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bireysel hatalardan gol yediklerini belirterek, "Atmakta da yemekte de sıkıntı çekmiyoruz" dedi.

Denizli, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, önemli bir yola girdiklerini belirterek, "Oyun iyi olduğu zaman ileriye daha umutla bakarsınız. Sadece kazanmayı düşünürseniz ileriyi ihmal edersiniz. Zorluk derecesi yüksek maçlarda iyi oynamalıyız. Göztepe maçında skor ikinci yarıda geldi. Ancak ilk yarı çok daha iyiydik. Her geçen hafta üzerine koyarak gitmeliyiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Geride kalan haftalarda bireysel hatalardan gol yediklerini ifade eden Denizli, "Atmakta da yemekte de sıkıntı çekmiyoruz. Takım hatasından goller yiyoruz. Bizi sıkıntıya sokar. Net skorla giderken bireysel hatalar yapıyoruz. Bunu takıma mal etmek lazım. Hataları takım yapar. Bu maçta da hata yaptık. Kırmızı kartlardan sonra ise oyun bizim için rahatladı" dedi.

Taraftarın da takım gibi üzerine koyarak ilerlediğini kaydeden Denizli, şöyle devam etti:

"Taraftar da takımla birlikte istediğimiz noktaya ulaşacak. Bir hedefe varmak için iç saha dış saha fark etmez. Bu akşam keyifli maçtı. Maçtan sonra çok iyi şeyler gördüm. Bu bizim ışığımızı yukarı çekti. Taraftar bizi cesaretlendirdi."

-Göztepe cephesi-

Göztepe Antrenörü Ümit İnan ise maçın ilk yarısında oyunu tuttuklarını, ikinci yarının başında yedikleri golün takımı olumsuz etkilediğini vurgulayarak, şunları ifade etti:

"Maç 2-1' gelince oyuna inandık. Ama bir faul oyunun tamamını etkiledi. Yan hakemin görmediği faul Rizespor'un maçı 5-1 kazanmasına neden oldu. Faulün verilmeyişi çok enteresan. Futbolun emekçisiyiz. Maçı değerlendirecek kurullar var."

Reklam
Reklam

Yenilginin futbolun içinde olduğunu vurgulayan İnan, "Futbolda çaba veriyoruz. Ancak emeğimizi harcamasınlar. Biz efor harcıyoruz. Basit hatalardan yolumuzu kesmesinler. Ligde hedeflerimiz var. Hakem taktir hakkını bize göre yanlış kullandı" diye konuştu.

Muhabir: Muhittin Sandıkçı / Zafer Sel / Hüseyin Burak Demirer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: