Maçın Ardından

PTT 1. Lig'de sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Orduspor'da teknik direktör Erkan Sözeri, "Taraftarımız önünde mağlubiyet aldığımız için üzgünüz" dedi.

PTT 1. Lig'de sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Orduspor'da teknik direktör Erkan Sözeri, "Taraftarımız önünde mağlubiyet aldığımız için üzgünüz" dedi. Sözeri, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un ligin iyi takımlarından olduğunu söyledi. Sezon başından bu yana iyi bir performans ortaya koyduklarını anlatan Sözeri, şöyle konuştu: "Bunu devam ettirmek istiyorduk. Performans olarak kötü oynadığımız söylenemez. Oyuncularım çok iyi mücadele etti, onları kutluyorum. Bugün sadece sonucu alamadık. Taraftarımızın önünde mağlubiyet aldığımız için üzgünüz. Özellikle ilk yarı çok iyi oynadığımız söylenemez ama bireysel hatadan ve tam devre biterken yediğimiz gol maçı etkiledi. Ancak ikinci yarı oyuncularımız tam kendilerine yakışır biçimde oyun felsefemizi sahaya yansıtarak baskı kurdu. Bu baskıda golü bulabilsek her şey çok daha farklı olabilirdi ama maalesef olmadı." -İstanbul Büyükşehir Belediyespor cephesi- İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise Orduspor'un oyun karakteri olan bir takım olduğunu belirtti. Oyun kalitelerinin yüksek olduğunu ancak iki haftadır alınan sonuçlardan dolayı sarsıntı yaşadıklarını vurgulayan Arslan, şunları kaydetti: "Zor bir karşılaşmaydı ama sabırlı oynadık. Sabırlı oyunun karşılığında bulduğumuz pozisyon ve Mustafa'nın attığı gol çok güzeldi. Sonrasında oyunun karşılığını devam ettirmeye çalıştık. Orduspor da riske girdi. Tabii ki onlar da pozisyon buldu. Oyunun son bölümlerinde de biraz doldur boşalta döndü ama biz o sıra doğru çıkışlar yaptık. Bu sırada finalleri yapabilseydik belki de 2-0'ı bulup daha fazla rahatlayabilirdik. İki takım da iyi mücadele etti. Orduspor camiasını da tebrik ediyorum. 3 puan bizim için çok önemliydi. Çünkü yukarıya yarışan iki takımdık. Kazandığımız için çok mutluyum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz