Maçın Ardından

KAYSERİ (AA) - Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, 1-0 yenildikleri Gaziantepspor maçına ilişkin, "İstediklerimizi sahaya yansıtamadık" dedi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Uygun Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise deplasmanda galip gelmenin sevincini yaşadıklarını ifade etti. Galibiyetten dolayı takımını kutlayan Uygun, "Her iki takımı da mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Çok iyi maç oynadık. Zor maç olacağını biliyorduk. Takımı biraz geride tuttuk ve kontra atakla da istediğimiz golü bulduk. Kazanan taraf olduk. Çok zorlu bir süreçten çıkıyoruz. Milli maçlar arasına moralli girmek adına aldığımız 3 puan bizi güzel günlere götürecek" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz