Maçın Ardından

KAYSERİ (AA) - Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Kasımpaşa'ya 3-0 yenildikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Skorun, verilen mücadelenin karşılığı olmadığını düşünüyorum" dedi.

Kasımpaşa cephesi Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze ise deplasmanda alınan galibiyetin önemli olduğunu söyledi. Takımının son haftalardaki performansından memnun olduğunu belirten Arveladze, şunları kaydetti: "Biz, son maçlarda çok iyi oynuyoruz, takım artık kendini buldu. Bunun devam etmesini istiyoruz. Çok zor maçtı. Erken gol atmamız maçı kolaylaştırdı. Kazandığımız için mutluyuz. Biz, daha iyi olmayı arzu ediyoruz. Önümüzde daha çok maç var." Futbolculardan Kubilay Aktaş da "Maça hızlı başladık. Öne geçtik ve rahatladık. İyi bir seri yakaladık, bunu devam ettirmeyi arzuluyoruz" dedi. Metin Sevinç ise haklı bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: