Maçın Ardından

  Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'a elenen PTT 1.Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Mustafa Uğur, ''maçı kaybettik ancak oyuncularımızı kazandık'' dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'a elenen PTT 1.Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Mustafa Uğur, "maçı kaybettik ancak oyuncularımızı kazandık" dedi. Uğur, Bursaspor'a 2-1 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, iki takımın da keyifli bir müsabaka ortaya koyduğunu söyledi. Oyuncularının özellikle ikinci yarıda sergiledikleri oyundan memnun olduğunu anlatan Uğur, "Oyuncularım disiplinden kopmadan mücadele etti. Özellikle ikinci yarıda üst düzey bir performans ortaya koydular. Müsabakayı kaybettik ama oyuncularımızı kazandık. Hepsini gönülden kutluyorum. Bursaspor takımını da başarılarından dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu. - Bursaspor cephesi Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum ise zor bir karşılaşmayı kazanmanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Maça baskılı başladıklarını ifade eden Daum, bunun sonucunda iki gol bulduklarını dile getirdi. İkinci yarıda 3'üncü golü bulmak için sahaya çıktıklarını aktaran Daum, şunları kaydetti: "Daha isabetli paslar yapsaydık 3'üncü golü bulabilirdik. Zaman zaman bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Adana Demirspor'un direkten dönen topunda şanslı olan taraf bizdik. Ama şans çalışanın yanında oluyor. Onun haricinde rakibe pozisyon vermedik. Umarım bundan sonraki turu kendi sahamızda oynarız. Çünkü kendi sahamızda daha da güçlüyüz. Deplasmanda maç kazanıyoruz ama taraftarlarımzın önünde daha çok maç kazanabiliriz. Önümüzdeki turda bize kim düşecek buna bakacağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: