Maçın Ardından

GAZİANTEP (AA) - Gaziantepspor Yardımcı Antrenörü Tamer Tuna, 3-2 kazandıkları Trabzonspor maçıyla ilgili,  "Takımın gidişatı çok iyi, 3 haftadır bunun için çalışıyoruz"

GAZİANTEP - Gaziantepspor Yardımcı Antrenörü Tamer Tuna, 3-2 kazandıkları Trabzonspor maçıyla ilgili, "Takımın gidişatı çok iyi, 3 haftadır bunun için çalışıyoruz" dedi. Oyuncularının inanılmaz değişim gösterdiğini vurgulayan Tuna, değişimin kısa sürede olmasının kendilerini mutlu ettiğini dile getirerek "Bu değişimi önceki maçlarda da analiz ettik. Takımın gidişatı çok iyi, 3 haftadır bunun için çalışıyoruz. Karşılığını almak güzel" diye konuştu. Trabzonspor'un penaltıdan sonra oyuna ortak olduğunu söyleyen Tuna, "Bu bizi olumsuz etkileyebilirdi ama oyuncularımız maç boyunca konsantrasyonu bozmadı. Takım önemli bir değişim gösterdi. Bu nedenle hepsine teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay da maçı kazanmak için risk aldıklarını belirterek şunları söyledi: "Karşılaşmanın ikinci yarısından memnunum. Oyunu forse ettik, risk aldık. Deplasmandaki konsantrasyon eksikliğimiz bu maçta da devam etti. İlk yarı iyi tepkiler veremedik. Bu da bunun göstergesiydi. Ligde mağlubiyeti telafi edecek maçlar var. Gaziantepspor'u kutluyorum." Akçay, 12 Aralık Perşembe günkü Lazio maçına hazırlanacaklarını bildirdi ve "Trabzonsporuz, gücümüzü ve etkinliğimizi biliyoruz. Telafi edecet vaktimiz ve kalitemiz var. Umarım kendimizi istediğimiz gibi geliştiririz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz