Maçın Ardından

THY Antalya Cup'ta üçüncü olan Trabzonspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, "Turnuvada UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibimiz Juventus düzeyinde takımlarla oynadık.

THY Antalya Cup'ta üçüncü olan Trabzonspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, "Turnuvada UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibimiz Juventus düzeyinde takımlarla oynadık. Bu tip rakiplerle oynamak, açıklarımızı görmek açısından iyi oldu" dedi. Akçay, THY Antalya Cup'ta penaltı atışları sonrası Ajax'ı 5-4 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, güçlü rakiplerle oynadıkları turnuvanın açıklarını görmeleri açısından iyi olduğunu söyledi. Akçay, turnuvada UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Juventus düzeyinde takımlarla oynadıklarını belirterek, "Hazırlık döneminde bu tip rakiplerle oynamak, açıklarımızı görmek açısından iyi oldu. Turnuvada oynadığımız iki müsabakada kullandığımız oyuncu sayısının sınırlı olması, zaman zaman yorgunlukları ortaya çıkardı. Bu da geride oynayan bir takım görüntüsü yarattı. Bu iki maçtan almamız gerekenleri aldık" diye konuştu. İyi oyunculardan kurulu bir ekip olduklarını ancak yapılacak transferlerle takımın güçlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Akçay, "Başkanımız ve yönetim kurulumuz bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. Yeni isimlerin katılması ve rekabetin artmasıyla oyun kalitemizin de artacağını düşünüyoruz. Bizim açımızdan iyi bir turnuva oldu. Hazırlık döneminde iki maç daha yapacağız" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: