Maçın Ardından

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'da, teknik direktör Levent Eriş, 2-1 yenildikleri Karşıyaka maçıyla ilgili, "Adını koyamadığım bir problem yaşıyoruz" dedi.

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'da, teknik direktör Levent Eriş, 2-1 yenildikleri Karşıyaka maçıyla ilgili, "Adını koyamadığım bir problem yaşıyoruz" dedi. Eriş, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, 16 yıldır antrenörlük yaptığını ve bine yakın müsabakaya çıktığını belirterek 16 yılda biriktirdiği kariyerini 8 maç üzerinden değerlendirmek durumunda kaldığını söyledi. Maçı kaybettikleri için çok üzgün olduğunu anlatan Eriş, şunları kaydetti: "Ne antrenörlük ne de futbolculuk kariyerimde 8 hafta üst üste mağlubiyet yaşamadım. Çok üzgünüm. Belki de sezonun en iyi müsabakasını oynayan bu çocuklarımızı neticeye ulaştıramadığımız zaman söylenecek kelimeler bitiyor. Adını koyamadığım bir problem yaşıyoruz. Türkiye liglerinin en genç takımlarından biriyiz, çok iyi mücadele ediyoruz ama futbol, skor oyunu. Mazeret üretme tarafında değilim." "Yaşadığımız 8 haftalık mağlubiyet serisi bizle bağdaştırılacak bir duruş değil. İnşallah bu genç çocuklar mücadelelerini karşılığını alır" diyen Eriş, neden istifa etmediği yönünde sorular aldığını belirterek sözlerini şöyle tamamladı: "Adanaspor için 16 yılda biriktirdiğim antrenörlük kariyerimi de hiçe sayarak bu duruşu sergilemeye çalışıyorum. Çekip gitmek belki de benim için en kolayı ama birileri bu takıma fayda getirecekse ben yine de gitmeye hazırım." -Karşıyaka cephesi- Karşıyaka'nın teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu ise üstün mücadele göstererek maçı kazanmasını bildiklerini söyledi. Oyunun belirli bölümlerinde rakibin kendilerini zorladığını ancak futbolcularının mücadeleyi bırakmadığını anlatan Göksu, "Galip geldiğimiz için mutluyuz. Bu galibiyet moralimizi yükseltti. Yolumuza devam edeceğiz. Daha iyi günler bizi bekliyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: