Maçın Ardından

MANİSA (AA) - Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, yağmur altında oynanan karşılaşmada 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. 

Adanaspor Cephesi Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş ise, saha ve hava şartlarının gerektirdiği bir oyunu sahaya yansıttıklarını söyledi. "Baştan sona futbolun bütün zenginliği adına Adanaspor lehine gerçekleşti. Futbol iyi oynayanın kazandığı bir oyun değil" diyen Eriş, şöyle devam etti: "Hiçbir eleştiri getirmiyorum ama sahada izlediğimizde futbolu anlamak mümkün değildi. İlk devrede yapacağımız bir şey yoktu, ligin ikinci yarısında Ordu, Karşıkaya ve Manisaspor maçlarına baktığımızı zaman iyi bir futbol oynadık. Artık bizim sıralamamızdaki takımlarla oynayacağız. Sıralamadaki yerimizi yukarılara taşıyacağımızdan hiç şüphem yok. Yıllarca Manisa’nın ekmeğini yedik, suyunu içtik. Şampiyonlukta inşalah yolları açık olur." Bir soru üzerine Eriş, "Manisalıların bizi neden sevmediğini anlamış değilim. Şöyle kitapları bir açıp baktıkları zaman buraya 3 büyükleri kim getirmiş, kim şampiyonluklar yaşatmış onlara baksınlar. Bizi tarih yazıyor. Manisaspor ne yaşadıysa bizle yaşadı" karşılığını verdi. Adanasporlu futbolcular İzzet Yıldırım ve Merthan Açıl da, puan almak için sahaya çıktıklarını, iyi oyun sergilediklerini belirtti. Rakibe verilen penaltıyı "kolay" bulduklarını söyleyen oyuncular, Adanaspor'u hak ettiği yere çıkarmak için mücadelelerini sürdüreceklerini bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: