Maçın Ardından

SİVAS (AA) - Fenerbahçeli futbolcu Moussa Sow, Sivasspor'a yenildikleri maçta hakem Yunus Yıldırım'ın kararlarının karşılaşmanın sonucunu etkilediğini iddia etti.

Fenerbahçeli futbolcu Moussa Sow, Sivasspor'a yenildikleri maçta hakem Yunus Yıldırım'ın kararlarının karşılaşmanın sonucunu etkilediğini iddia etti. Sow, Sivasspor'un Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmada bir penaltılarının verilmediğini ileri sürdü. Tüm Fenerbahçe taraftarları ve futbolcular gibi kendisinin de pozisyonun penaltı olduğuna inandığını dile getiren Sow, "Pozisyondan sonra hakeme karşı haklı olarak çok sinirlendim çünkü hakemin çok iyi bir şekilde o pozisyonu gördüğünü düşünüyorum. Eğer görmediyse onun altında çok derin bir problem vardır. Kesinlikle vermesi gereken çok açık bir penaltıydı" şeklinde konuştu. Mağlubiyete bahane aramadığına dikkati çeken Sow, şöyle konuştu: "Kaybetmemizi bu pozisyona bağlamıyorum ama çok çok net bir penaltı söz konusuydu. O pozisyonu görememiş olmasını hala anlayamıyorum. Orada kalenin yanında pozisyona çok yakın bir hakem de vardı. Onun görememiş olması mümkün değil, bu penaltıyı vermesi gerekiyordu. Kişisel olarak düşüncem bu pozisyondan sonra maçın yavaş yavaş değişmeye başladığı. Penaltıdan birkaç dakika sonra da Egemen, hak etmediği bir kırmızı kart gördü. 10 kişi kaldık, maçı bir yerden alıp başka bir yere getiren iki pozisyon yaşadık. 20 dakikada bunlar olursa bir takımın 10 kişiyle maçı kazanması için gereken hamleleri yapması çok kolay olmuyor. Bu akşam maalesef bu şekilde kaybettik. 3 puan kaybettik ama ben tekrar o pozisyona değinmek istiyorum. Ben gerçekten hakemin bu pozisyonu gördüğüne inanıyorum. Görmek zorundaydı. Hakemler de hata yapabilir, onlara karşı anlayışlı olmak lazım ama böyle bir pozisyonu görmek zorundasınız. Bu pozisyonu nasıl göremediğinin de hakeme sorulması gerektiğini düşünüyorum." Fenerbahçeli Michal Kadlec de takıma tekrar döndüğü için mutlu olduğunu belirtti. Kaybetmemeleri gereken bir karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldıkları için üzgün olduklarını dile getiren Kadlec, hakem Yunus Yıldırım'ın kararlarının maçın gidişatını etkilediğini ileri sürdü. Galatasaray ile puan farkının 4'e indiğine dikkati çeken Kadlec, "Hala lideriz. Kaybettiğimiz puanları telafi etmeye çalışacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: