Maçın Ardından

KAYSERİ (AA) - Kayserispor Teknik Direktörü Domingos Paciencia, 1-0 galip geldikleri Gençlerbirliği maçına ilişkin, "Çok değerli 3 puanı hanemize yazdırdık"

Gençlerbirliği cephesi Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmek Özdilek ise hakemi eleştirerek, "Aslında değerlendirilecek çok fazla bir şey yok. Neticeyi belirleyen unsur hakemin kararı oldu. Kiminle konuştuysak penaltı pozisyonunun ceza sahası dışında olduğunu söylüyor. dolayısıyla böyle bir karar sonuca etki etmişse maçla ilgili yorum yapmanın hiç anlamı yok" ifadelerini kullandı. Futbolcu Kulusic de mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade ederek, "Atanın kazanacağı türden bir karşılaşma oldu. Kayserispor attı ve kazandı" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: