Maçın Ardından

KAYSERİ (AA) - Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ligin son iki haftasında iki güçlü takımı yenmeyi başardıklarını söyledi.

Kardemir Karabükspor cephesi Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise Kayseri Erciyesspor karşısında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını belirtti. Basit hatalar sonucunda kalelerinde goller gördüklerini dile getiren Kafkas, "Çok mücadeleci tempolu iyi bir maç oldu. İkinci devre kaybettiğimiz toplarla maalesef 2 gol yedik. Daha sonra oyundaki etkinliğimizi artırmaya çalıştık. Pozisyonları da bulduk. Beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Kayseri Erciyesspor'u tebrik ediyor, gelecek maçlarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. Futbolcu Sow da bireysel hatalar sonucunda kalelerinde gördükleri goller nedeniyle mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz