Maçın Ardından

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 3-0 yenildikleri Beşiktaş karşısında hiçbir şey yapamadıklarını söyledi. 

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 3-0 yenildikleri Beşiktaş karşısında hiçbir şey yapamadıklarını söyledi. Hamzaoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, son haftalardaki gibi kötü oynadıklarını belirterek, "Bu akşam son haftalardaki gibi hiçbir şey oynamadan maçı tamamladık. Maalesef birkaç haftadır yeniliyorduk. Ama en azından iyi futbol oynuyorduk. Son haftalarda iyi futbolumuzdan eser de yok" dedi. UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hayalinin gerçekleri görmeyi engellediğini vurgulayan Hamza Hamzaoğlu, "Ama bu tür sonuçlar gerçeklerimizi bildiriyor. Beşiktaş da aynı şeyi yaptı. İyi futbolla bizim yerimizin ne olması gerektiğini bildirdi. Kendimizi çok iyi şekilde analiz edip oyun anlayışımızı bir an önce yakalamamız lazım. En azından ligin son haftalarında yenilsek bile iyi futbol oynamamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: